Leased

<< Back to search

Breestraat, Leiden

Specificaties

  • CityLeiden
  • StreetBreestraat
  • Price-
  • Availability-
  • Living area- m²
  • Bedrooms0
  • Interior-

Description

In het hart van het centrum van Leiden bevindt zich deze ruime leuke speels ingerichte winkelruimte.

De Breestraat is een van de oudste straten van Leiden en heeft hierdoor een grote betekenis in de geschiedenis van Leiden alsook voor de huidige tijd. Het object

Het object ligt centraal gelegen aan de Breestraat nabij de Stadsgehoorzaal, de bekende Leidse Studenten Vereniging Minerva, de
In het hart van het centrum van Leiden bevindt zich deze ruime leuke speels ingerichte winkelruimte.

De Breestraat is een van de oudste straten van Leiden en heeft hierdoor een grote betekenis in de geschiedenis van Leiden alsook voor de huidige tijd. Het object

Het object ligt centraal gelegen aan de Breestraat nabij de Stadsgehoorzaal, de bekende Leidse Studenten Vereniging Minerva, de Rijksmonumentale bioscoop Trianon en het Stadhuis van Leiden. In de directe omgeving treft u America Today en dameskledingwinkel Vice Versa, restaurant Koetjes en Kalfjes en café/restaurant De Oude Harmonie.

De Breestraat behoort tot de belangrijkste openbaar vervoersroute voor het openbaar vervoer in Leiden en is tijdens winkeltijden beperkt toegankelijk voor verkeer. Voor bevoorrading van de winkels is de Breestraat in de ochtend- en de avonduren toegankelijk.

Aan de Breestraat hebben zich diverse landelijke ketens gevestigd alsook lokale ondernemers, te weten: V&D, Uitzendbureau Start People, JMW Horeca Uitzendbureau, The Sales Unit, Dynabyte, Paradigit, Computerland, Beter Horen, Look Optiek, Bert Schier Herenmode, Innolicht, ABN Amro, Boekhandel De Kler, Boekhandel Van Stockum, Boekhandel en Antiquariaat De Slegte, Multi-office Wolfslag, Djoser, V&D en de Treinreiswinkel.

In de nabije toekomst zal er een nieuwe vestiging worden gerealiseerd in het zogenaamde Vendexblok aan de Breestraat van circa 3.000 m² voor The Sting. Hierdoor worden er meer passanten gegenereerd aan de Breestraat.

Totaal circa 100 m² vvo, gelegen op de begane grond, thans verdeeld:

Winkelruimte : circa 75 m² vvo;
Opslagruimte : circa 25 m² vvo.

Op loopafstand bevindt zich het parkeerterrein Haagweg vanwaar een pendeldienst de stad inrijdt en welke voor de deur stopt. Daarnaast ligt op loopafstand het parkeerterrein Molen de Valk.

Eigen vervoer:
Het centrum van Leiden is middels de toe- en afvoerwegen goed bereikbaar alsmede de Rijksweg A44 welke via de Haagweg, de Morsweg en de Plesmanlaan in enkele autominuten bereikbaar is.

Openbaar vervoer:
Vanaf Leiden Centraal Station rijden diverse buslijnen door de Breestraat welke een goede aansluiting geven met de randgemeenten van Leiden en NS Station Leiden Lammenschans.

Servicekosten nader overeen te komen.

Huurtermijn vijf (5) jaar. Flexibele huurtermijnen behoren tot de mogelijkheden.

Bankgarantie, ter grootte van 3 kalendermaanden huur en servicekosten.

Huurprijsaanpassing, jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurprijsbetaling per kalenderkwartaal vooruit.

Verhuurder wenst niet te opteren voor een BTW belaste verhuur.

Het object wordt in huidige staat opgeleverd, echter voorzien van:
- Huidige winkelpui;
- Pantry (nieuw te realiseren);
- Toilet (nieuw te realiseren);
- Elektrische installatie (tot de meterkast);
- Huidige verlichtingsinstallatie;
- Huidige cv-installatie v.v. radiatoren;

>> Full description

>> Short description

Google Maps & Streetview

Powered by Pararius Office